Home Hoe we testen

Hoe we testen

door Slim Abid

Bij TomTriatlon richten wij ons op het verstrekken van fitness-, gym- en dieetadvies aan onze klanten. Wij streven ernaar om antwoorden te geven op de meest gestelde vragen en het vergelijken van producten gemakkelijk te maken, zowel online als offline.

Ons onderzoek is grondig en langdurig. We zijn niet alleen experts in onze categorieën, maar ook nieuwsgierige consumenten. We zoeken naar de juiste modellen en beelden ons jullie situatie in. Een grote home-gym, of eerder een klein appartement. Je keuze van toestel zal anders zijn, en daar willen we je net bij helpen.

Ons doel is om voor iedereen toegankelijk te zijn. We proberen de meest gezochte producten, vragen en vergelijkingen te vinden om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.

Wij kiezen onze producten op basis van het online aanbod en het geleverde onderzoek. Onze artikelen worden zorgvuldig nagelezen door ons team en up-to-date gehouden. Daarnaast proberen we ook updates en alternatieven te voorzien wanneer producten niet meer verkrijgbaar zijn of uitverkocht zijn.

Bij TomTriatlon zijn we onafhankelijk en objectief. Wij aanvaarden geen compensaties van merken of producenten om hun producten hoog in onze lijst te plaatsen. Onze focus ligt op onze klanten en hun vragen.

Onze artikelen moeten de zoektocht van onze klanten vergemakkelijken. In elk artikel vind je het onderzoek, waar je op moet letten bij het aankopen van een bepaald product en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Onze testen en reviews spelen een belangrijke rol in ons productonderzoek. Wij willen producten uitproberen en vergelijken om de beste conclusies te kunnen trekken. Hierbij speelt ook de persoonlijke ervaring van ons team een grote rol.