Home Over mij

Over mij

door Tom

Tom Triatlon

Ik ben Tom, een fitness en sport liefhebber die graag en veel traint, voornamelijk voor triatlons.

Ik hou van lopen, zwemmen en fietsen omdat dit een volledige lichaams training is. Het is ook anders dan andere sporten, je bent alleen, discipline, moed en toewijding zijn veel belangrijker. Dit betekent ook dat je de juiste mentale gezondheid moet hebben.

Mijn doel is om mensen te helpen om hun fysieke en mentale conditie te verbeteren door het bieden van advies en tips. Mijn website is gericht op Belgische sporters en producten die beschikbaar zijn voor de Belgische consument. De taal is ook gericht op Vlaamse sprekers.

Fitness, Training en voeding

Sporten is erg belangrijk voor ons als mensen. Het helpt ons om gezond te blijven en fysiek fit te blijven. Het verbetert ook onze mentale gezondheid door het verhogen van de endorfineniveaus.

Voor mensen met veel stress kan het ook ontspannend of ont-stressend werken. Sport kan een geweldig gevoel van voldoening geven. Er zijn ook valkuilen zoals blessures en foute techniek, ook hierbij hoop ik te kunnen helpen. 

Het is van groot belang om te weten hoe je correct moet trainen. Ook de juiste voeding eten en je lichaam helpen herstellen en recupereren spelen een grote rol. Op mijn website zal je leren hoe je de juiste voeding klaarmaakt, de juiste oefeningen doet en extra tips over hoe je je doelen kunt bereiken.

Dat allemaal om de  goede balans te vinden tussen werken, rusten, trainen en eten. Door de juiste balans te vinden, kunnen mensen hun doelen bereiken. Ik ben vastberaden om te helpen bij het verbeteren van je fysieke en mentale conditie door middel van advies en tips.